Ingrediente
- 1 litru lapte
 - gris
 - 2 oua intregi
 - 1 lingura unt sau margarina
 - pesmet
 - zahar
 
Mod de preparare
 
 Laptele se pune la prins, iar dupa ce s-a prins se fierbe cu gris pana iese o compozitie tare(ca o mamaliga). Se ia de pe foc si cand e caldut se pun 2 oua intregi si margarina sau untul si se amesteca bine. 
 Apoi din compozitie se fac galuste. Acestea se pun la fiert in apa clocotita in care s-a adaugat in prealabil putina sare. Cand galustele sunt fierte, plutesc. Se scot din apa si se tavalesc in pesmet prajit si amestecat cu zahar dupa gust. 
 
 Daca avem la indemana galustele pot fi umplute cu fructe crude sau din compot (prune, cirese, visine, etc.)
 
 Pofta buna!
 
 O reteta propusa de Toma Mariana (micky)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei