Se iau frunze proaspete de spanac, se rup cu mana in bucati mai mari si se aseaza intr-un bol.
Se adauga felii de rosii, ardei gras, cubulete de branza, rondele de ou fiert (tare), masline, rondele de ceapa si ca un plus de savoare se adauga miez de nuca.
Peste toate acestea se adauga sare, ulei de masline si otel balsamic dupa gust.
Sper sa va placa.
Pofta buna!
O reteta propusa de Elena Furtuna
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani