portii pt 4 persoane
- 4 vinete
- 2 dovlecei
- 5 rosii medii zemoase
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- o lingurita otet sau lamaie
- mirodenii: verdeturi a la Provence, cimbru, cimbrisor - ce aveti prin casa si ce va place; super ies cu BUSUIOC
- o leg marar
Mod de preparare
Se taie vinetele rondele(fara a fi coapte) si la fel se procedeaza cu dovleceii. Se pun itnr-o tigaie de tefon si se calesc la foc mic.Intre timp se curata cateii de usturoi. Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare
Cand sunt aproape calite legumele se toarna mirodenii peste ele plus rosiile decojite. Usturoiul se freaca cu ulei, lamaie, otet, sare pana arata ca o maioneza. Se toarna in tigaie, dupa care se lasa la foc mic 15 minute. Se toaca verdeata marunt.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Pop Vio
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă