Sa vedem cum putem pregati o ciorba in stil grecesc. Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 500 g carne de vaca
- 1 l apa
- zarzavat
- 1 ou
- aproximativ 2 linguri de orez
- lamaie
- sare
Mod de preparare
Carnea se spala bine si se taie in bucati mici. Se pune intr-o oala cu apa si sare si se pune la fiert.
Aveti grija sa indepartati spuma formata. Adaugati apoi zarzavatul curatat si bine spalat.
Dupa ce fierbe carnea se scoate zarzavatul si se adauga orezul. Dupa ce a fiert si orezul se adauga zeama de lamaie si oul.
Se serveste calda si eventual cu patrunjel verde pe deasupra.
Pofta buna!
Alte retete pentru ciorba:
Ciorba de fasole boabe
Ciorba de burta

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei