Ingrediente
- 7 oua
- 1/2 litru lapte
- 30 gr gelatina
- 3 linguri faina
- 20 linguri de zahar
- fructe din compot sau proaspete
- frisca
Mod de preparare
Se freaca 7 galbenuse cu 10 linguri de zahar, se pune apoi gelatina muiata in apa rece,
laptele, faina si se pune pe foc la mic. Se amesteca sa nu se prinda, pana se face ca o budinca, apoi se da deoparte. Separat se bat 7 albuse cu 10 linguri de zahar, pana se intareste.Se amesteca cu prima compozitie.
Atentie se amesteca de jos in sus pentru a nu se taia. Separat se tapeteaza o cratita cu unt ( margarina)sau folie si se aseaza fructele. Apoi se toarna o parte din compozitie se pune din nou fructe, iar compozitie si tot asa iar ultimul strat ramane compozitie.
Tortul de fructe se da la rece 1 ora apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si deasupra cateva fructe .
Pofta buna!
O reteta propusa de : Luminita Moise
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?