IN ACEST ARTICOL:
Un tort delicios cu o multime de fructe.

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1/2 litru lapte
  • 30 gr gelatina
  • 3 linguri faina
  • 20 linguri de zahar
  • fructe din compot sau proaspete
  • frisca

Mod de preparare

Se freaca 7 galbenuse cu 10 linguri de zahar, se pune apoi gelatina muiata in apa rece,
laptele, faina si se pune pe foc la mic. Se amesteca sa nu se prinda, pana se face ca o budinca, apoi se da deoparte. Separat se bat 7 albuse cu 10 linguri de zahar, pana se intareste.Se amesteca cu prima compozitie.
Atentie se amesteca de jos in sus pentru a nu se taia. Separat se tapeteaza o cratita cu unt ( margarina)sau folie si se aseaza fructele. Apoi se toarna o parte din compozitie se pune din nou fructe, iar compozitie si tot asa iar ultimul strat ramane compozitie.
Tortul de fructe se da la rece 1 ora apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si deasupra cateva fructe .

Pofta buna!

O reteta propusa de : Luminita Moise


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri