Ingrediente
- 7 oua
- 1/2 litru lapte
- 30 gr gelatina
- 3 linguri faina
- 20 linguri de zahar
- fructe din compot sau proaspete
- frisca
Mod de preparare
Se freaca 7 galbenuse cu 10 linguri de zahar, se pune apoi gelatina muiata in apa rece,
laptele, faina si se pune pe foc la mic. Se amesteca sa nu se prinda, pana se face ca o budinca, apoi se da deoparte. Separat se bat 7 albuse cu 10 linguri de zahar, pana se intareste.Se amesteca cu prima compozitie.
Atentie se amesteca de jos in sus pentru a nu se taia. Separat se tapeteaza o cratita cu unt ( margarina)sau folie si se aseaza fructele. Apoi se toarna o parte din compozitie se pune din nou fructe, iar compozitie si tot asa iar ultimul strat ramane compozitie.
Tortul de fructe se da la rece 1 ora apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si deasupra cateva fructe .
Pofta buna!
O reteta propusa de : Luminita Moise
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri