Ingrediente
- carne tocata mixta(vita,porc)
- orez
- morcov, telina radacina, patrunjel radacina, ceapa
- oua
- verdeata
- cimbru
- piper
- sare
Mod de preparare
Legumele: ceapa, morcov, patrunjel, radacina, telina radacina,se curata, se taie in bucati potrivit de mari si se calesc in ulei(prin calire pierd din apa si capata un gust dulceag mai pregnant)
Apoi se trec prin masina de tocat. Se amesteca cu carnea tocata,ouale,orezul si condimentele dupa gust.
In compozitie se mai poate adauga la alegere putin bulion. Dupa omogenizare se umplu ardeii spalati si cu semintele scoase. Fiecare ardei umplut va fi acoperit cu o felie de rosie
si asezat in cratita.
Dupa ce s-a umplut cratita cu ardei se toarna peste ei apa clocotita in prealabil,ca sa fiarba mai repede si sa nu se desfaca (in apa se poate adauga sos de rosii ,rosii taiate si delicat)
Se fierbe la foc mic sau la cuptor.
Se servesc cu smantana.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Petrescu Mihaela
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară