Ingrediente
- carne tocata mixta(vita,porc)
- orez
- morcov, telina radacina, patrunjel radacina, ceapa
- oua
- verdeata
- cimbru
- piper
- sare
Mod de preparare
Legumele: ceapa, morcov, patrunjel, radacina, telina radacina,se curata, se taie in bucati potrivit de mari si se calesc in ulei(prin calire pierd din apa si capata un gust dulceag mai pregnant)
Apoi se trec prin masina de tocat. Se amesteca cu carnea tocata,ouale,orezul si condimentele dupa gust.
In compozitie se mai poate adauga la alegere putin bulion. Dupa omogenizare se umplu ardeii spalati si cu semintele scoase. Fiecare ardei umplut va fi acoperit cu o felie de rosie
si asezat in cratita.
Dupa ce s-a umplut cratita cu ardei se toarna peste ei apa clocotita in prealabil,ca sa fiarba mai repede si sa nu se desfaca (in apa se poate adauga sos de rosii ,rosii taiate si delicat)
Se fierbe la foc mic sau la cuptor.
Se servesc cu smantana.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Petrescu Mihaela
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.