- 500 g ficatei pui proaspeti
- 250 g ciupercute prefierte si scurse
- 1 ceapa marime medie
- 1 pahar vin de casa
- arome dupa gust: delikat, piper, cimbru, ghimber, tarhon
- 2-3 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. Cand s-a inmuiat se adauga ficateii bine spalati si se calesc bine. Se adauga vinul si ciupercutele si se lasa sa scada inabusit.
Cand sunt aproape facuti se adauga si restul de ingrediente.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Stoica
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?