- 500 g ficatei pui proaspeti
- 250 g ciupercute prefierte si scurse
- 1 ceapa marime medie
- 1 pahar vin de casa
- arome dupa gust: delikat, piper, cimbru, ghimber, tarhon
- 2-3 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. Cand s-a inmuiat se adauga ficateii bine spalati si se calesc bine. Se adauga vinul si ciupercutele si se lasa sa scada inabusit.
Cand sunt aproape facuti se adauga si restul de ingrediente.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Stoica
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?