- 500 g ficatei pui proaspeti
- 250 g ciupercute prefierte si scurse
- 1 ceapa marime medie
- 1 pahar vin de casa
- arome dupa gust: delikat, piper, cimbru, ghimber, tarhon
- 2-3 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. Cand s-a inmuiat se adauga ficateii bine spalati si se calesc bine. Se adauga vinul si ciupercutele si se lasa sa scada inabusit.
Cand sunt aproape facuti se adauga si restul de ingrediente.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Stoica
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!