- 500 g ficatei pui proaspeti
- 250 g ciupercute prefierte si scurse
- 1 ceapa marime medie
- 1 pahar vin de casa
- arome dupa gust: delikat, piper, cimbru, ghimber, tarhon
- 2-3 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. Cand s-a inmuiat se adauga ficateii bine spalati si se calesc bine. Se adauga vinul si ciupercutele si se lasa sa scada inabusit.
Cand sunt aproape facuti se adauga si restul de ingrediente.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Stoica
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară