- 1/2 pachet margarin� (125 g)
- o can� lapte (250 ml)
- o can� f�in� (250 ml)
- 4 ou�
- 250 g ca�caval
- 200 g smantan�
- 1/2 linguri�� sare
Mod de preparare
Margarina, laptele �i sarea se pun la fiert. Dupa ce margarina s-a topit se ia de pe foc �i se adaug� faina. Dup� omogenizare se incorporeaz� pe rand cele 4 ou�.
Compozi�ia se toarn� intr-o tav� de aragaz tapetat� cu hartie de copt.
Se niveleaz� (cu o lingur� umezit�) �i se d� la cuptor pan� marginile foii devin maroniu-deschis (aprox. 25 min,la foc potrivit). Dup� coacere se r�stoarn� pe un prosop umed, se ruleaz� �i se las� 15 minute.
Se deruleaz�, se indep�rteaz� prosopul �i se unge foaia cu sm�ntin� dup� care se presar� ca�cavalul ras.
Se ruleaz� din nou, se unge cu smantan� �i se d� din nou la cuptor aprox. 10 minute (pt. topirea ca�ului).
Dac� ave�i seara musafiri, preg�ti�i rulada de diminea��. O p�stra�i la rece (nu mai mult de 10 ore) si da�i din nou la cuptor(pt. topirea ca�ului) inainte de servire.
Este mai bun� cald�!
O reteta propusa de : Gabriela Mira (craciunas)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară