Ingrediente
- 120 g ciocolata
- 3 galbenusuri
- ½ pahar cu apa
- 150 g zahar
- 2 linguri de cacao
- 500 g frisca
- visine din visinata
Mod de preparare
Intr-un vas se pune ciocolata, apa, cacao si zahar. Se lasa sa fiarba si se amesteca fara oprire.
Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se pun galbenusurile amestecandu-se bine.
Dupa ce se raceste se toarna peste frisca si se amesteca.
Se toarna in forme si se lasa la rece.
Parfele sunt delicioase si se pot orna cu visine!
Pofta buna!
Mix de musli pentru mama

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră