IN ACEST ARTICOL:
O reteta de parfe cu ciocolata.

Ingrediente

  • 120 g ciocolata
  • 3 galbenusuri
  • ½ pahar cu apa
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 500 g frisca
  • visine din visinata

Mod de preparare

Intr-un vas se pune ciocolata, apa, cacao si zahar. Se lasa sa fiarba si se amesteca fara oprire.
Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se pun galbenusurile amestecandu-se bine.
Dupa ce se raceste se toarna peste frisca si se amesteca.
Se toarna in forme si se lasa la rece.

Parfele sunt delicioase si se pot orna cu visine!

Pofta buna!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri