Ingrediente
- 120 g ciocolata
- 3 galbenusuri
- ½ pahar cu apa
- 150 g zahar
- 2 linguri de cacao
- 500 g frisca
- visine din visinata
Mod de preparare
Intr-un vas se pune ciocolata, apa, cacao si zahar. Se lasa sa fiarba si se amesteca fara oprire.
Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se pun galbenusurile amestecandu-se bine.
Dupa ce se raceste se toarna peste frisca si se amesteca.
Se toarna in forme si se lasa la rece.
Parfele sunt delicioase si se pot orna cu visine!
Pofta buna!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!