Ingrediente
- 120 g ciocolata
- 3 galbenusuri
- ½ pahar cu apa
- 150 g zahar
- 2 linguri de cacao
- 500 g frisca
- visine din visinata
Mod de preparare
Intr-un vas se pune ciocolata, apa, cacao si zahar. Se lasa sa fiarba si se amesteca fara oprire.
Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si se pun galbenusurile amestecandu-se bine.
Dupa ce se raceste se toarna peste frisca si se amesteca.
Se toarna in forme si se lasa la rece.
Parfele sunt delicioase si se pot orna cu visine!
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare