O reteta deosebita de sarmalute care in mod sigur va poate incanta.
Ingrediente
- 1 kg carne tocata(preferabil slaba)
- 1 ceapa
- 1 lingura sos de rosii
- verdeata
- busuioc
- cimbru
- sare
- piper
- putin orez
- foi de varza
- 1 litru de bors proaspat
- 2 linguri bulion
Mod de preparare
Varza se pune la acrit, cu sare si marar, cam o saptamana, la soare. Cand este acrita se desface in foi si se taie de cotoare.
Carnea se toaca si se amesteca cu verdeata, sarea, piperul, busuiocul, cimbrul, orezul, cu ceapa tocata marunt si sucul de rosii. Se amesteca foarte bine, apoi se infasoara sarmalutele, mai mici.
Se pun la fiert in bors, cand sunt fierte se adauga rosii sau bulion si se dau 15 min la cuptor, sa se rumeneasca.Apoi sunt gata. Sunt excelent de bune, mai ales cu mamaliguta.
O reteta propusa de: Cirnaru Cristina
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară