Ingrediente
- 500 g branza (mozzarella sau telemea)
- o cana cu orez
- 1⁄2 cana cu faina
- o cana cu pesmet
- 4 oua
- o cana cu ulei
- marar
- patrunjel
- sare
Mod de preparare
Orezul se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca bine cu branza rasa, doua oua, verdeata tocata si sare.
Se formeaza cu mana chiftelutele, se dau prin faina, oua batute, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
Se intorc pe toate partile, pana cand se rumenesc frumos. Se consuma fierbinti.
Sugestie: Ca garnitura, incearca niste cartofi pai si o salata de rosii.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Ardeleanu Lavinia-Alina
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Chiftelute din legume
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă