Ingrediente
- 500 g branza (mozzarella sau telemea)
- o cana cu orez
- 1⁄2 cana cu faina
- o cana cu pesmet
- 4 oua
- o cana cu ulei
- marar
- patrunjel
- sare
Mod de preparare
Orezul se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca bine cu branza rasa, doua oua, verdeata tocata si sare.
Se formeaza cu mana chiftelutele, se dau prin faina, oua batute, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
Se intorc pe toate partile, pana cand se rumenesc frumos. Se consuma fierbinti.
Sugestie: Ca garnitura, incearca niste cartofi pai si o salata de rosii.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Ardeleanu Lavinia-Alina
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Chiftelute din legume
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.