Ingrediente
- 500 g branza (mozzarella sau telemea)
- o cana cu orez
- 1⁄2 cana cu faina
- o cana cu pesmet
- 4 oua
- o cana cu ulei
- marar
- patrunjel
- sare
Mod de preparare
Orezul se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca bine cu branza rasa, doua oua, verdeata tocata si sare.
Se formeaza cu mana chiftelutele, se dau prin faina, oua batute, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
Se intorc pe toate partile, pana cand se rumenesc frumos. Se consuma fierbinti.
Sugestie: Ca garnitura, incearca niste cartofi pai si o salata de rosii.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Ardeleanu Lavinia-Alina
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Chiftelute din legume
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse