Ingrediente
- 500 g branza (mozzarella sau telemea)
- o cana cu orez
- 1⁄2 cana cu faina
- o cana cu pesmet
- 4 oua
- o cana cu ulei
- marar
- patrunjel
- sare
Mod de preparare
Orezul se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca bine cu branza rasa, doua oua, verdeata tocata si sare.
Se formeaza cu mana chiftelutele, se dau prin faina, oua batute, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
Se intorc pe toate partile, pana cand se rumenesc frumos. Se consuma fierbinti.
Sugestie: Ca garnitura, incearca niste cartofi pai si o salata de rosii.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Ardeleanu Lavinia-Alina
Va recomandam si urmatoarea reteta:
Chiftelute din legume
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români