Pentru a face aceste galuste avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 600 g file de stiuca
- 3 albusuri
- 450 g smantana
- sare
- piper
Pentru sos:
225 ml vin alb
450 ml zeama de peste (de la conserva)
450 g frisca
45 g unt
vermut
Mod de preparare
Carnea de stiuca se taie in bucatele mici si se face un pireu cu putina sare si piper. Se pune albusul, apoi smantana si se amesteca.
Din compozitia obtinuta se fac galuste care se fierb timp de aproximativ 15 minute in apa cu sare.
Sosul se pregateste din vin, unt putin incalzit, vermut, sare, piper, frisca si fiertura de peste.
Galustele se pun pe farfurie si se servesc cu sosul pregatit.
Pofta buna!
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri