Galuste de stiuca

Pentru a face aceste galuste avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 600 g file de stiuca
- 3 albusuri
- 450 g smantana
- sare
- piper
Pentru sos:
225 ml vin alb
450 ml zeama de peste (de la conserva)
450 g frisca
45 g unt
vermut
Mod de preparare
Carnea de stiuca se taie in bucatele mici si se face un pireu cu putina sare si piper. Se pune albusul, apoi smantana si se amesteca.
Din compozitia obtinuta se fac galuste care se fierb timp de aproximativ 15 minute in apa cu sare.
Sosul se pregateste din vin, unt putin incalzit, vermut, sare, piper, frisca si fiertura de peste.
Galustele se pun pe farfurie si se servesc cu sosul pregatit.
Pofta buna!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!