IN ACEST ARTICOL:
Ce parere aveti despre niste galuste de stiuca? Nu sunt greu de preparat si sunt foarte delicioase. Incercati aceasta noua reteta si in mod sigur o veti repeta cu prima ocazie.
Ce parere aveti despre niste galuste de stiuca? Nu sunt greu de preparat si sunt foarte delicioase. Incercati aceasta noua reteta si in mod sigur o veti repeta cu prima ocazie.

Pentru a face aceste galuste avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 600 g file de stiuca
- 3 albusuri
- 450 g smantana
- sare
- piper

Pentru sos:

225 ml vin alb
450 ml zeama de peste (de la conserva)
450 g frisca
45 g unt
vermut


Mod de preparare

Carnea de stiuca se taie in bucatele mici si se face un pireu cu putina sare si piper. Se pune albusul, apoi smantana si se amesteca.

Din compozitia obtinuta se fac galuste care se fierb timp de aproximativ 15 minute in apa cu sare.

Sosul se pregateste din vin, unt putin incalzit, vermut, sare, piper, frisca si fiertura de peste.

Galustele se pun pe farfurie si se servesc cu sosul pregatit.

Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri