Pentru a face aceste galuste avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 600 g file de stiuca
- 3 albusuri
- 450 g smantana
- sare
- piper
Pentru sos:
225 ml vin alb
450 ml zeama de peste (de la conserva)
450 g frisca
45 g unt
vermut
Mod de preparare
Carnea de stiuca se taie in bucatele mici si se face un pireu cu putina sare si piper. Se pune albusul, apoi smantana si se amesteca.
Din compozitia obtinuta se fac galuste care se fierb timp de aproximativ 15 minute in apa cu sare.
Sosul se pregateste din vin, unt putin incalzit, vermut, sare, piper, frisca si fiertura de peste.
Galustele se pun pe farfurie si se servesc cu sosul pregatit.
Pofta buna!
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi