Cand acestea sunt fierte se scot in alt vas in care avem 100ml ulei de floarea soarelui si se lasa la prajit doar 5-7 minute amestecand continuu pentru a nu se lipi , dupa care se toarna peste bucatele 10-12 linguri din zeama in care au fiert .
Se adauga o cracuta de busuioc proaspat tocat , apoi 5 cracute de tarhon, binenteles fara partea lemnoasa iar la sfarsit doua linguri de usturoi pisat , de preferinta verde, si o jumatate de cescuta ulei de masline .
Sare se adauga dupa gust. Se seveste calda in farfurii late iar pe deasupra presaram prospat rasnit amestecuri orientale de piper .
Pofta buna
O reteta propusa de David Luminita
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!