Cand acestea sunt fierte se scot in alt vas in care avem 100ml ulei de floarea soarelui si se lasa la prajit doar 5-7 minute amestecand continuu pentru a nu se lipi , dupa care se toarna peste bucatele 10-12 linguri din zeama in care au fiert .
Se adauga o cracuta de busuioc proaspat tocat , apoi 5 cracute de tarhon, binenteles fara partea lemnoasa iar la sfarsit doua linguri de usturoi pisat , de preferinta verde, si o jumatate de cescuta ulei de masline .
Sare se adauga dupa gust. Se seveste calda in farfurii late iar pe deasupra presaram prospat rasnit amestecuri orientale de piper .
Pofta buna
O reteta propusa de David Luminita
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară