Pulpa de vitel in sos de tarhon

12:07, 23 Iulie 2007 publicat în Retete culinare

Se alege o pulpa frageda de vitel care se taie cubulete mai mari si acestea se fierb in apa impreuna cu 3-4 frunze de dafin si 20-30 boabe de piper ( de preferat piper verde ).
Se alege o pulpa frageda de vitel care se taie cubulete mai mari si acestea se fierb in apa impreuna cu 3-4 frunze de dafin si 20-30 boabe de piper ( de preferat piper verde).

Cand acestea sunt fierte se scot in alt vas in care avem 100ml ulei de floarea soarelui si se lasa la prajit doar 5-7 minute amestecand continuu pentru a nu se lipi , dupa care se toarna peste bucatele 10-12 linguri din zeama in care au fiert .

Se adauga o cracuta de busuioc proaspat tocat , apoi 5 cracute de tarhon, binenteles fara partea lemnoasa iar la sfarsit doua linguri de usturoi pisat , de preferinta verde, si o jumatate de cescuta ulei de masline .

Sare se adauga dupa gust. Se seveste calda in farfurii late iar pe deasupra presaram prospat rasnit amestecuri orientale de piper .

Pofta buna

O reteta propusa de David Luminita


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri