In general marmelada se prepara la fel, indiferent de fructele alese.
Ingrediente
Cantitatea de zmeura trebuie sa fie egala cu cea de zahar.
2 kg zmeura
2 kg zahar
Mod de preparare
Zmeura se pune intr-o cratita si se lasa sa fiarba pana lasa o zeama. Se reduce focul si se lasa sa firaba pana se inmoaie fructele. In timpul fierberii se adauga zaharul si se lasa pe foc in continuare.
Se poate verifica daca s-a facut, se ia putina marmelada si se pune pe o farfurie. Daca la suprafata se formeaza o pielita care are tendinta de a se strange cand o atingeti inseamna ca marmelada este gata.
Este perfecta pentru micul dejun si nu numai!
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară