Chiar ar trebui sa nu mai apelam la marmelada pe care o gasim in magazine si sa ne pregatim chiar noi in propria bucatarie una extrem de delicioasa. Este foarte usor de facut si nu necesita un efort prea mare.
In general marmelada se prepara la fel, indiferent de fructele alese.
Chiar ar trebui sa nu mai apelam la marmelada pe care o gasim in magazine si sa ne pregatim chiar noi in propria bucatarie una extrem de delicioasa. Este foarte usor de facut si nu necesita un efort prea mare.
In general marmelada se prepara la fel, indiferent de fructele alese.
Ingrediente Cantitatea de zmeura trebuie sa fie egala cu cea de zahar.
2 kg zmeura
2 kg zahar
Mod de preparare Zmeura se pune intr-o cratita si se lasa sa fiarba pana lasa o zeama. Se reduce focul si se lasa sa firaba pana se inmoaie fructele. In timpul fierberii se adauga zaharul si se lasa pe foc in continuare.
Se poate verifica daca s-a facut, se ia putina marmelada si se pune pe o farfurie. Daca la suprafata se formeaza o pielita care are tendinta de a se strange cand o atingeti inseamna ca marmelada este gata.
Este perfecta pentru micul dejun si nu numai!
Pofta buna!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Peste 500 de nume de pisici fete și băieți rare. Alege numele perfect pentru pisica ta!
Nume de pisici: ghid complet pentru alegerea numelui perfect pentru felina ta
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?