Ingrediente
(pentru 10 portii)
10 mere
220 ml apa
100 g dulceata
Mod de preparare
Merele se spala si se curata de coaja. Dupa ce sunt bine curatate se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.
Fiecare mar se umple cu dulceata. Puteti sa folositi orice tip de dulceata doriti, in functie de preferintele proprii. Cantitatea de dulceata este de aproximativ 10 g pentru pentru cate un mar.
Se pregateste o tava in care s-a pus apa. Se pun merele umplute in tava si se baga la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se lasa la racit si se servesc.
Pofta buna!
Un articol de Livia Dulceata
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili