Mere cu dulceata

Ingrediente
(pentru 10 portii)
10 mere
220 ml apa
100 g dulceata
Mod de preparare
Merele se spala si se curata de coaja. Dupa ce sunt bine curatate se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.
Fiecare mar se umple cu dulceata. Puteti sa folositi orice tip de dulceata doriti, in functie de preferintele proprii. Cantitatea de dulceata este de aproximativ 10 g pentru pentru cate un mar.
Se pregateste o tava in care s-a pus apa. Se pun merele umplute in tava si se baga la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se lasa la racit si se servesc.
Pofta buna!
Un articol de Livia Dulceata
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei