Ingrediente
(pentru 10 portii)
10 mere
220 ml apa
100 g dulceata
Mod de preparare
Merele se spala si se curata de coaja. Dupa ce sunt bine curatate se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.
Fiecare mar se umple cu dulceata. Puteti sa folositi orice tip de dulceata doriti, in functie de preferintele proprii. Cantitatea de dulceata este de aproximativ 10 g pentru pentru cate un mar.
Se pregateste o tava in care s-a pus apa. Se pun merele umplute in tava si se baga la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se lasa la racit si se servesc.
Pofta buna!
Un articol de Livia Dulceata
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară