Ingrediente
(pentru 10 portii)
10 mere
220 ml apa
100 g dulceata
Mod de preparare
Merele se spala si se curata de coaja. Dupa ce sunt bine curatate se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.
Fiecare mar se umple cu dulceata. Puteti sa folositi orice tip de dulceata doriti, in functie de preferintele proprii. Cantitatea de dulceata este de aproximativ 10 g pentru pentru cate un mar.
Se pregateste o tava in care s-a pus apa. Se pun merele umplute in tava si se baga la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se lasa la racit si se servesc.
Pofta buna!
Un articol de Livia Dulceata
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie