Mere cu dulceata

Ingrediente
(pentru 10 portii)
10 mere
220 ml apa
100 g dulceata
Mod de preparare
Merele se spala si se curata de coaja. Dupa ce sunt bine curatate se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit.
Fiecare mar se umple cu dulceata. Puteti sa folositi orice tip de dulceata doriti, in functie de preferintele proprii. Cantitatea de dulceata este de aproximativ 10 g pentru pentru cate un mar.
Se pregateste o tava in care s-a pus apa. Se pun merele umplute in tava si se baga la cuptor pentru 15 - 20 de minute.
Se lasa la racit si se servesc.
Pofta buna!
Un articol de Livia Dulceata
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare