Ingrediente
(9 portii)
450 ml smantana
80 g zahar
200 g ciocolata alba
400 g branza
450 g capsuni si zmeura
Mod de preparare
Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi.
Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana.
Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore.
Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste.
Formele de budinca se pun in apa fierbinte timp de jumatate de minut. Se pun pe farfurii si se adauga peste acestea fructele.
Se servesc fara a mai fi puse la frigider.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară