Budinca cu zmeura si capsuni

12:06, 26 Iunie 2007 publicat în Retete culinare

In aceasta perioada a anului fructele de sezon nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra. Saptamana aceasta dellyciul il putem simti prin intermediul unei budinci cu fructe.
In aceasta perioada a anului fructele de sezon nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra. Saptamana aceasta dellyciul il putem simti prin intermediul unei budinci cu fructe.

Ingrediente
(9 portii)

450 ml smantana
80 g zahar
200 g ciocolata alba
400 g branza
450 g capsuni si zmeura

Mod de preparare

Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi.
Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana.
Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore.
Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste.
Formele de budinca se pun in apa fierbinte timp de jumatate de minut. Se pun pe farfurii si se adauga peste acestea fructele.

Se servesc fara a mai fi puse la frigider.


Pofta buna!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri