Ingrediente
(9 portii)
450 ml smantana
80 g zahar
200 g ciocolata alba
400 g branza
450 g capsuni si zmeura
Mod de preparare
Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi.
Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana.
Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore.
Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste.
Formele de budinca se pun in apa fierbinte timp de jumatate de minut. Se pun pe farfurii si se adauga peste acestea fructele.
Se servesc fara a mai fi puse la frigider.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana