Ingrediente
(9 portii)
450 ml smantana
80 g zahar
200 g ciocolata alba
400 g branza
450 g capsuni si zmeura
Mod de preparare
Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi.
Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana.
Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore.
Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste.
Formele de budinca se pun in apa fierbinte timp de jumatate de minut. Se pun pe farfurii si se adauga peste acestea fructele.
Se servesc fara a mai fi puse la frigider.
Pofta buna!
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei