Nu aveam intotdeauna de partea noastra timpul pe care ni l-am dori. Indiferent de modul in care sunt realizate, faimoasele spaghete reprezinta un fel de mancare deosebit de gustos, care nu necesita o indemanare iesita din comun si niciun timp de preparare indelungat. Ti-am propus de aceea 6 retete de spaghete care se prepara rapid si nu te retin prea mult in bucatarie. Arata insa imbietor si au un gust de zile mari, iar cei dragi cu siguranta le vor aprecia.

O reteta propusa de: Adriana Vizitiu (Ada83)

Spaghete cu carne de vaca

Ingrediente:

* 500 g spaghete
* 450 g carne de vaca
* 1 ceapa
* 200 g cascaval
* 100 g unt
* 2 oua
* 100 ml ulei
* 500 ml de sos tomat
* sare
* piper

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb in 2 litri si jumatate de apa. Se adauga si putina sare in apa. Carnea se toaca si se amesteca cu ou, sare, sos tomat, ceapa si piper pana se inmoaie. Dupa ce se scurg spaghetele se adauga peste ele amestecul pregatit in prealabil. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor. Pe deasupra se rade cascaval. Cand se rumenesc, se opreste focul si se pot servi.

Spaghete napolitane

Ce parere aveti de spaghete cu scoici? Un fel de mancare extrem de apreciat care nu ar trebui sa fie un secret pentru nimeni. Se pregateste usor si rezultatul final este exceptional.
Sa vedem de ce anume avem nevoie si cum se prepara:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Ingrediente:

* Spaghete napolitane -800 g spaghete

* 500 ml rosii

* 50 ml ulei

* 1 kg scoici

* 3 fire usturoi

* dafin

* piper

* sare

Mod de preparare:

Aveti nevoie de o oala de 6 litri. Se pune apa sa fiarba si cand da in fiert se adauga spaghetele, mararul si se lasa pe foc timp de 20 de minute.

Scoicile se spala, se pun intr-un vas in apa cu sare si se incalzesc putin, pana cand cochiliile se desfac. Se scot din apa si se detaseaza carnea de cochilie si se pun in alt vas (supa de scoici se strecoara).

Usturoiul se toaca marunt si se face un sos cu sucul de rosii, ulei, foi de dafin, sare si piper.

Se amesteca sosul cu spaghetele, supa de scoici si carnea scoicilor. Compozitia se lasa sa fiarba la foc mic. Se servesc calde.

Spaghete cu vinete

Ingrediente:

- spaghete sau alte paste
- 3-4 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- o vanata mica
- o cutie de rosii in bulion sau 3-4 rosii
- 2-3 linguri de ulei de masline

Mod de preparare:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri