13 Iulie 2022 publicat în Retete culinare 12 share-uri

Quesadilla ne permite o mare varietate când vine vorba despre ingrediente, fiind totodată și o rețetă ce ne îndeamnă la sustenabilitate, căci putem folosi ce ne-a mai rămas prin frigider, limitând astfel risipa de mâncare. Vă propunem o rețetă foarte rapidă de Quesadilla de vară, răcoroasă și gata de preparat oricând, fiind totodată numai bună de luat la pachet.

Quesadilla de vară – rețetă rapidă

Pentru a realiza această rețetă veți avea nevoie de:

  • 2 foi tortilla;
  • La alegere: carne, mezel, brânză, cașcaval, tofu sau chiar ou fiert, aproximativ o ceașcă;
  • Un ardei gras tăiat felii subțiri;
  • O jumătate de ceapă tăiată rondele subțiri;
  • 1 legătură de pătrunjel rupt cu degetele;
  • căteva măsline tăiate;
  • 2 roșii tăiate felii subțiri;
  • 1 morcov ras;
  • 4 linguri porumb boabe;
  • 2 frunze de salată verde rupte cu degetele;
  • O jumătate de avocado tăiat felii subțiri sau cuburi mici;
  • Sare și piper după gust;

Quesadilla de vară: mod de preparare

Se așează, pe rând și în strat subțire, ingredientele, astfel încât fiecare ingredient să acopere toate zonele lipiei. Se împăturește cu grijă, după tipul de împăturire pe care îl doriți. Se servește imediat ori se înfoliază și se pune la pachet.

Kudika Tarot

Poftă bună!

Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!

Sursa foto: Nataliya Arzamasova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri