22 Iunie 2022 publicat în Retete culinare 20 share-uri

Sunt multe motive pentru care ai putea opta să consumi o înghețată preparată chiar de tine, acasă. De exemplu va avea mult mai puține calorii, vei evita unii excipienți care poate îți provoacă alergii, vei consuma o cantitate mai mică pentru că este mult mai sățioasă și deci îți vei menține mai ușor silueta, poți considera că ai făcut o alegere sănătoasă sau pur și simplu vrei ceva sigur pentru copii! Indiferent de motivul pe care îl ai, noi te invintăm să încerci această rețetă de înghețată cu pepene roșu: un deliciu!

Rețeta de înghețată homemade cu pepene roșu (rețeta vegană... sau nu, tu alegi!)

Pentru prepararea acestei rețete vei avea nevoie de:

  • 1200 g pulpă de pepene roșu din care ai scos semințele;
  • 250 ml lapte (sau lapte vegan);
  • 50-60 g zahăr sau 3-5 linguri de miere ori alt îndulcitor (după gust);
  • Zeamă de la o jumătate de lime;
  • 150 ml frișcă lichidă sau iaurt vegan;
  • Opțional: câteva frunze de mentă;
Foto: Nadezhda Nesterova/ shutterstock.com

Rețetă înghețată cu pepene roșu: Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele în blender și se mixează până ce obțineți un conținut cremos și omogen.

Puneți înghețata într-un bol și dați la congelator. Reveniți peste o oră și reamestecați, cu un tel sau cu o furculiță, conținutul, pentru a nu se forma blocuri de gheață;

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Repetați peste o oră, apoi peste încă una.

La final puteți servi în cupe sau puteți pune conținutul în forme de înghețată pe băț.

Poftă mare!

Sursa foto articol: Veronika Idiyat/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri