Rețeta de înghețată homemade cu pepene roșu (rețeta vegană... sau nu, tu alegi!)
Pentru prepararea acestei rețete vei avea nevoie de:
- 1200 g pulpă de pepene roșu din care ai scos semințele;
- 250 ml lapte (sau lapte vegan);
- 50-60 g zahăr sau 3-5 linguri de miere ori alt îndulcitor (după gust);
- Zeamă de la o jumătate de lime;
- 150 ml frișcă lichidă sau iaurt vegan;
- Opțional: câteva frunze de mentă;
Rețetă înghețată cu pepene roșu: Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele în blender și se mixează până ce obțineți un conținut cremos și omogen.
Puneți înghețata într-un bol și dați la congelator. Reveniți peste o oră și reamestecați, cu un tel sau cu o furculiță, conținutul, pentru a nu se forma blocuri de gheață;
Repetați peste o oră, apoi peste încă una.
La final puteți servi în cupe sau puteți pune conținutul în forme de înghețată pe băț.
Poftă mare!
Sursa foto articol: Veronika Idiyat/ shutterstock.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară