Inspirate din cultura, tehnicile de preparare și tehnologiile japoneze, unde alimentele sunt preparate de la zero, fiecare aparat a fost conceput și fabricat de experți pentru a oferi bucătarilor posibilitatea de a se bucura realmente de gătirea cu ușurință a unor preparate sănătoase, indiferent de nivelul de experiență în bucătărie. 

comunicat de presa

Conceptul mărcii Panasonic Experience Fresh pune accentul pe bucuria consumului alimentelor proaspete și creează experiențe sociale pentru dumneavoastră și cei dragi. Constând din trei piloni concentrați pe tehnologii inovatoare, gătirea cu bucurie a preparatelor sănătoase și experiențe sociale memorabile, Panasonic aplică acest concept de marcă în crearea aparatelor sale electrocasnice de mici dimensiuni. 

Inspirate din cultura, tehnicile de preparare și tehnologiile japoneze, unde alimentele sunt preparate de la zero, fiecare aparat a fost conceput și fabricat de experți pentru a oferi bucătarilor posibilitatea de a se bucura realmente de gătirea cu ușurință a unor preparate sănătoase, indiferent de nivelul de experiență în bucătărie. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Creați preparate delicioase, gătite acasă, cu noile aparate electrocasnice Panasonic! 

  • Celebrați bucuria gătitului de la zero, cu tehnologii inovatoare
  • Oferiți familiei și prietenilor cine memorabile cu noile cuptoare cu microunde
  • Substanțe nutritive păstrate cu grijă și arome puternice cu noile storcătoare de fructe și legume prin presare lentă

Panasonic anunță lansarea a nouă noi cuptoare cu microunde și trei storcătoare de fructe și legume prin presare lentă, lărgind astfel gama de electrocasnice pentru alimente sănătoase și proaspete. Noile inovații tehnologice și designul excepțional încorporează filozofia Experience Fresh propusă de Panasonic, asigurând astfel că prepararea alimentelor este la fel de plăcută precum consumul lor.  

Cel mai avansat cuptor cu microunde pentru familii 

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon

Cuptorul cu microunde include tehnologia de convecție cu microunde de la Panasonic, care controlează cu precizie puterea, pentru ca alimentele să fie gătite delicat și uniform, cu păstrarea nutrienților. Fie că încălziți alimente pentru bebeluși, prăjiți ouă, coaceți prăjituri sau decongelați, puteți încălzi și decongela chiar și cele mai sensibile alimente într-un timp record.

Storcătoare de fructe și legume prin presare lentă, cu formă elegantă, pentru sucuri de calitate superioară 

Noile storcătoare de fructe și legume prin presare lentă MJ-L700 și MJ-L501 de la Panasonic sunt expresia conceptului Experience Fresh al mărcii Panasonic, evidențiind fiecare strop de bunătate obținut din sucurile presate la rece. Turația lentă elimină în mod eficient daunele produse prin oxidare și asigură menținerea intactă a unei cantități cât mai mari de enzime digestive sănătoase.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Cu un design elegant, suplu și perfect finisat pentru a se adapta în orice bucătărie, storcătoarele de fructe și legume prin presare lentă MJ-L700 și MJ-L501 fac parte din aceeași linie de design ca și mașina de preparat pâine cu coajă crocantă Croustina, anunțată în august 2018. Modelele sunt disponibile în alb și negru cu un design mat, premium. 

Cu Experience Fresh păstrați nutrienții și obțineți cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Cuptoare cu microunde care satisfac toate nevoile 

Noua gamă de cuptoare cu microunde lansată include seria GT NN-GT47K/NN-GT46K/NN-GT45K de cuptoare grill cu microunde și convecție, și seria ST NN-ST48K / NN-ST46K / NN-ST45K de cuptoare solo cu microunde, cu tehnologia de convecție. 

Cu o capacitate de 31l și 32l pentru gătirea meselor în familie, seriile GT și ST vă ajută să organizați cu ușurință evenimentele sociale. grație inovațiilor tehnologice disponibile în fiecare serie, care includ senzorul Genius pentru rezultate perfecte de gătire și încălzire, precum și programul Junior Menu pentru piureuri de legume și fructe sau terci de ovăz.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40

Atât cuptoarele cu microunde cu grill din seria GT cât și cuptoarele solo din seria ST au un design modern, elegant, fiind disponibile în culoarea neagră, oțel inox și alb. 

Au fost anunțate de asemenea două linii noi de cuptoare cu microunde de 20l – cuptorul cu microunde cu grill NNJ19K și cuptorul solo cu microunde NN-S29K. Ambele sunt prevăzute cu un front din oțel inox pentru integrarea cu ușurință în orice bucătărie. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri