Ingrediente:
1 pui mai mic
10 castraveciori acri (atentie, castraveti murati in apa cu sare, iar nu castraveti in otet)
1 legatura de patrunjel verde
putin marar verde
3-4 catei de usturoi
3 cepe de dimensiuni medii
100 ml ulei
sare
piper
1 lingura scazuta de faina
2, 3 linguri pasta de tomate
Pune tusea la colț cu Imunotus

Preparare:
Se taie puiul in bucati mai mici si se spala bine cu apa rece. Intr-o cratita mai inalta, se toarna putin ulei si se lasa sa se infierbante. Bucatile de carne se condimenteaza cu sare si piper si se pun in cratita la prajit. Adaugati sare cu moderatie, castravetii murati fiind deja sarati, riscati sa stricati gustul mancarii. Dupa ce carnea de pui s-a patruns putin, peste ea se adauga ceapa taiata fie in solzi, fie cat mai marunt. Din cand in cand se amesteca.
Bariéderm Cica Ulei susține și îngrijește pielea

Cand ceapa este rumena si ea, se pun in cratita si castraveciorii taiati rondele si bine scursi de apa si se amesteca din nou. Se adauga apa atat cat sa acopere carnea si castraveciorii si se lasa la fiert. Cand cantitatea de apa din cratita a mai scazut si carnea este aproape fiarta, se adauga cateii de usturoi taiati in jumatate si pasta de tomate diluata cu cateva linguri de sos din cratita. Daca vreti ca mancarica sa fie mai consistenta, diluati o lingura scazuta de faina cu putina apa rece si adaugati-o in mancare cu 5 minute inainte de a o lua de pe foc. Dupa ce mancarea este gata, se adauga patrunjelul si mararul taiat fin. Aceasta mancarica nu este deloc pretentioasa sau gretoasa. Castravetii sunt usor acrisori, sosul dulce, iar rezultatul are un gust delicios. Mancarica cu sos de castraveciori murati se numara printre mancarurile mele preferate.
Un mic truc: Pentru ca mancarica sa nu iasa prea sarata, cu o ora inainte de a te apuca de prepararea acestei mancari, poti lasa castravetii murati la desarat, intr-un castron cu apa.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?