O reteta propusa de: Micu Elena
Pulpa de miel coapta in miere
Dificultate:
 redusa
 Timp de preparare:
 135' - min
 Ingrediente:
 1 pulpa de miel,
 3 catei de usturoi,
 1/2 lingurita scortisoara,
 1/2 lingurita chimen macinat,
 1/2 lingurita ghimbir macinat,
 1/2 lingurita cuisoare macinate,
 1 lingura ulei,
 6 linguri miere,
 sare,
 piper;
Mod de preparare si pregatire:
 1.Se curata carnea de pielite, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.Se unge pulpa cu miere,pe toate partile.
 2.Se amesteca toate mirodenile intr-un vas ,inclusiv sarea si piperul.Se presara carnea pe toate partile cu amestecul de condimente si se preseaza cu mana , pentru a se lipi de carne.Se infasoara pulpa in folie de aluminiu, se pune in tava cu ulei si se coace ,la cuptor potrivit, cca. 2 ore.
 3.Preparatul se serveste cu garnitura dupa plac si un vin alb sec.
 
 Reteta propusa de Vekas Maria (Tracy)
Pasca cu branza si stafide
Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
500 gr. branza de vaci
 3 oua 
 100 gr. zahar
 50 gr. unt
 40 gr. faina
 stafide dupa gust
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale dupa ce untul s-a inmuiat cu zaharul, se adauga branza de vaci si faina. Se amesteca bine si apoi se adauga stafidele.
 Se intinde intr-o tava aluatul ca si pentru placinta, ridicand aluatul pe peretii tavii, se adauga compozitia de branza si apoi se taie aluatul de jur imprejur si se lasa sa cada peste branza,distanta intre marginea ramasa de aluat si branza trebuie sa fie de un deget.Aluatul in tava nu trebuie sa fie mai gros de 1cm.
O reteta propusa de: Dima Daniela (alfaya)
Sursa retetelor culinare: delly.ro
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei