INGREDIENTE NECESARE PENTRU SALATA DE VINETE ARABEASCA:
- 600g vinete coapte si scurse
- 1/2 cana tahina
- zeama de la 2 lamai
- 4 catei de usturoi
- sare pentru gust
- chimion macinat (optional) - eu nu am pus
- boia de ardei iute, ulei de masline si patrunjel sau menta pentru ornat
MOD DE PREPARARE SALATA DE VINETE ARABEASCA:
Se toaca vinetele, nu foarte marunt, si se amesteca cu zeama de lamaie, tahina si usturoi. Eu folosesc o lingura de lemn sau un tel pentru a le amesteca. Se potriveste de sare, iar pentru cei care doresc acum este momentul sa se adauge chimion (atentie cat puneti pentru ca are un gust foarte puternic).
Dupa ce toate sunt bine incorporate, se pun pe platoul de servire sau in farfurii individuale si se orneaza cu patrunjel sau menta tacate, ulei de masline si boia de ardei iute.
O reteta recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ro/
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani