8 August 2015 publicat în Retete culinare 10 share-uri

E un exemplu bun de mancare rapida, care poate fi consumata la orice ora. Iar prepararea ei dureaza destul de putin, daca ai copt deja vinetele.

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SALATA DE VINETE ARABEASCA:

  • 600g vinete coapte si scurse
  • 1/2 cana tahina
  • zeama de la 2 lamai
  • 4 catei de usturoi
  • sare pentru gust
  • chimion macinat (optional) - eu nu am pus
  • boia de ardei iute, ulei de masline si patrunjel sau menta pentru ornat

MOD DE PREPARARE SALATA DE VINETE ARABEASCA:

Se toaca vinetele, nu foarte marunt, si se amesteca cu zeama de lamaie, tahina si usturoi. Eu folosesc o lingura de lemn sau un tel pentru a le amesteca. Se potriveste de sare, iar pentru cei care doresc acum este momentul sa se adauge chimion (atentie cat puneti pentru ca are un gust foarte puternic).

Dupa ce toate sunt bine incorporate, se pun pe platoul de servire sau in farfurii individuale si se orneaza cu patrunjel sau menta tacate, ulei de masline si boia de ardei iute.

O reteta recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri