INGREDIENTE NECESARE PENTRU SALATA DE VINETE ARABEASCA:
- 600g vinete coapte si scurse
- 1/2 cana tahina
- zeama de la 2 lamai
- 4 catei de usturoi
- sare pentru gust
- chimion macinat (optional) - eu nu am pus
- boia de ardei iute, ulei de masline si patrunjel sau menta pentru ornat
MOD DE PREPARARE SALATA DE VINETE ARABEASCA:
Se toaca vinetele, nu foarte marunt, si se amesteca cu zeama de lamaie, tahina si usturoi. Eu folosesc o lingura de lemn sau un tel pentru a le amesteca. Se potriveste de sare, iar pentru cei care doresc acum este momentul sa se adauge chimion (atentie cat puneti pentru ca are un gust foarte puternic).
Dupa ce toate sunt bine incorporate, se pun pe platoul de servire sau in farfurii individuale si se orneaza cu patrunjel sau menta tacate, ulei de masline si boia de ardei iute.
O reteta recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?