INGHETATA PINA COLADA
INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHEATA PINA COLADA:
- 200 ml smanatana pt frisca
- 400 ml lapte condensat
- 1 cutie ananas ( 400 ml)
- 1 cutie lapte cocos , fara zeama ( 400 ml )
- 100 gr fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE INGHETATA PINA COLADA:
Avem nevoie de un blender, prima data punem anansul si il blenduim bine. Il turnam intr-un recipent. Apoi punem in blender smantana pentru frisca si mixam la viteza mare 1 minut. Adaugam apoi si restul ingredientelor si mixam pana se omogenizeaza. Turnam amestecul intr-un recipent care poate fi introdus la congelator. Il dam la congelator pentru 1 ora apoi il scoatem, amestecam bine si il dam din nou la rece. Dupa inca o ora repetam , apoi il lasam pana ingheata complet. Minim 4 ore. Servim ca atare sau Desert Pina Colada .
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse