IN ACEST ARTICOL:
Grasi si buclucasi, umpluti cu feta, cuscușs si rosii uscate. Simti miros de Mediterana?

Timp de preparare: 30 minute

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:

  • muguri de pin: 35 g
  • ulei de masline: 15 ml
  • busuioc: 2 fire
  • ardei rosu: 3 buc
  • masline: 50 g
  • rosii uscate: 75 g
  • cuscus: 125 g
  • branza feta: 75 g

MOD DE PREPARARE ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:

Pregateste ingredientele si ustensilele si rezerva timp pentru gatit si savurat.

1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.

2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.

3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.

4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ardeii Umpluți: O Delicatesă Tradițională Reinventată 10 întrebuințări surprinzătoare ale ghimbirului de care sigur nu știai Borșul de tărâțe dă savoare ciorbelor, dar iată la ce îl mai poți folosi?

Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.cookubau.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri