12:07, 7 Iulie 2015 publicat în Retete culinare

Grasi si buclucasi, umpluti cu feta, cuscușs si rosii uscate. Simti miros de Mediterana?

Timp de preparare: 30 minute

Dificultate: redusa

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...

INGREDIENTE NECESARE PENTRU ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:

  • muguri de pin: 35 g
  • ulei de masline: 15 ml
  • busuioc: 2 fire
  • ardei rosu: 3 buc
  • masline: 50 g
  • rosii uscate: 75 g
  • cuscus: 125 g
  • branza feta: 75 g

MOD DE PREPARARE ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:

Pregateste ingredientele si ustensilele si rezerva timp pentru gatit si savurat.

1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.

Citeste si:
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări
Săpunul cu SULF: indicații...

2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.

3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.

4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.

Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.cookubau.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri