Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: redusa
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

INGREDIENTE NECESARE PENTRU ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:
- muguri de pin: 35 g
- ulei de masline: 15 ml
- busuioc: 2 fire
- ardei rosu: 3 buc
- masline: 50 g
- rosii uscate: 75 g
- cuscus: 125 g
- branza feta: 75 g
MOD DE PREPARARE ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:
Pregateste ingredientele si ustensilele si rezerva timp pentru gatit si savurat.
1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.
Masca HOMEMADE pentru păr tern și vârfuri despicate – cu ulei de...

2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.
3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.
4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.
Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.cookubau.ro
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei