Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:
- muguri de pin: 35 g
- ulei de masline: 15 ml
- busuioc: 2 fire
- ardei rosu: 3 buc
- masline: 50 g
- rosii uscate: 75 g
- cuscus: 125 g
- branza feta: 75 g
MOD DE PREPARARE ARDEI UMPLUTI MEDITERANEENI:
Pregateste ingredientele si ustensilele si rezerva timp pentru gatit si savurat.
1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.
2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.
3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.
4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.
Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.cookubau.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?