PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA
INGREDIENTE NECESARE PENTRU PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA
Blat:
- 1 conopida medie
- 300 g branza granulata de vaci, scursa bine
- 2 oua
Topping:
- sunca slaba de curcan
- salam de vita
- oua
- cascaval dietetic - facut de mine
- ceapa verde
- ketchup fara zahar
MOD DE PREPARARE PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA:
Conopida rupta bucati am fiert-o in apa cu putina sare, apoi am scurs-o bine de apa si am faramitat-o cu o furculita. Am amestecat-o cu branza de vaci granulata si cu ouale, iar amestecul rezultat l-am intins in tava de la aragaz, captusita in prealabil cu hartie de copt.
Am bagat tava la cuptor, pe raftul din mijloc, 20 minute la foc mare.
Am scos tava din cuptor si am arajat deasupra blatului felii de sunca de curcan, felii de salam de vita, ceapa verde taiata marunt si cascaval dietetic razuit. La urma am spart 4 oua.
Am bagat tava inapoi in cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu, pana cand s-au coagulat bine ouale sparte peste blat.
Am lasat-o sa sa raceasca vreo 20 minute, apoi am feliat-o si am servit mesenilor. Foarte buna!
O reteta recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?