PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA
INGREDIENTE NECESARE PENTRU PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA
Blat:
- 1 conopida medie
- 300 g branza granulata de vaci, scursa bine
- 2 oua
Topping:
- sunca slaba de curcan
- salam de vita
- oua
- cascaval dietetic - facut de mine
- ceapa verde
- ketchup fara zahar
MOD DE PREPARARE PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA:
Conopida rupta bucati am fiert-o in apa cu putina sare, apoi am scurs-o bine de apa si am faramitat-o cu o furculita. Am amestecat-o cu branza de vaci granulata si cu ouale, iar amestecul rezultat l-am intins in tava de la aragaz, captusita in prealabil cu hartie de copt.
Am bagat tava la cuptor, pe raftul din mijloc, 20 minute la foc mare.
Am scos tava din cuptor si am arajat deasupra blatului felii de sunca de curcan, felii de salam de vita, ceapa verde taiata marunt si cascaval dietetic razuit. La urma am spart 4 oua.
Am bagat tava inapoi in cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu, pana cand s-au coagulat bine ouale sparte peste blat.
Am lasat-o sa sa raceasca vreo 20 minute, apoi am feliat-o si am servit mesenilor. Foarte buna!
O reteta recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana