INGREDIENTE NECESARE PENTRU BRIOSE CU CIRESE:
- 250 gr faina
- 80 gr unt moale , la temperatura camerei
- 2 oua
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 140 gr zahar
- 100 ml lapte
- 120 gr iaurt gras 10%
MOD DE PREPARARE BRIOSE CU CIRESE:
Avem nevoie de un tel, nu folosim mixerul la aceasta reteta. Untul il amestecam cu zaharul , adaugam oul si apoi laptele. Amestecam bine apoi adaugam iaurtul. Amestecam. La final faina amestecata cu agentii de crestere. Batel cu telul doar pana se omogenizeaza. In tava de copt briose punem hartia speciala, apoi le umplem 3/4 . Deasupra punme ciresele si apasam usor . Le punem in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20-25 minute. Le servim simple sau cu gem de cirese.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă