Intr-o zi frumoasa de duminica, niste briose pufoase cu cirese sunt excelente. Daca nu ai cirese, foloseste orice alte fructe vrei, dar iti recomandam sa incerci cu cirese.

INGREDIENTE NECESARE PENTRU BRIOSE CU CIRESE:

  • 250 gr faina
  • 80 gr unt moale , la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 140 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 120 gr iaurt gras 10%

MOD DE PREPARARE BRIOSE CU CIRESE:

Avem nevoie de un tel, nu folosim mixerul la aceasta reteta. Untul il amestecam cu zaharul , adaugam oul si apoi laptele. Amestecam bine apoi adaugam iaurtul. Amestecam. La final faina amestecata cu agentii de crestere. Batel cu telul doar pana se omogenizeaza. In tava de copt briose punem hartia speciala, apoi le umplem 3/4 . Deasupra punme ciresele si apasam usor . Le punem in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20-25 minute. Le servim simple sau cu gem de cirese.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri