CIULAMA CU CIUPERCI SI SCOICI
INGREDIENTE NECESARE PENTRU CIULAMA CU CIUPERCI SI SCOICI:
- 500g scoici St. Jacques
- 5 linguri mari cu smantana grasa
- 1 ceapa
- 1 cutie ciuperci (stiu ciulamaua mea ar fi fost mai buna daca as fi foloit ciuperci proaspete de padure dar nu am avut)
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa potrivita
- 1 lingurita de unt
- cateva fire de patrunjel
- sare si piper pentru gust
MOD DE PREPARARE CIULAMA CU CIUPERCI SI SCOICI:
Acum sa preparam aceasta mancare delicioasa. Mie imi place sa o fac simpla, sunt multe retete in care se pun morcovi, ardei gras si altele dar mie imi place asa. Nu am facut rantas, am pus doar smantana si am subtiat-o cu putina apa.
Asadar dupa ce am pregatit toate ingredientele am luat o tigaie de teflon si am pus ceapa sa se rumeneasca putin in unt. Am dat si un praf de sare ca sa se dezvolte aroma. Cand ceapa a fost gata am scos-o si am pus-o deoparte, apoi am trecut la etapa urmatoare a prepararii ciulamalei mele. In aceeasi tigaie in care am prajit ceapa am pus ciupercile si le-am lasat pana s-au rumenit frumos si si-au lasat toata apa. Le-am scos si pe ele, am pus inapoi ceapa, am adaugat usturoiul pe care l-am lasat sa se inmoaie putin amestecand mereu si am pus scoicile. In acest moment e aproape gata, doar cateva minute si imi satisfac pofta. Cum scoicile erau prefierte nu le-am lasat mai mult de 2-3 minute, am pus smantana, am mai dat un clocot si am pus ciupercile. Gata si ciulamaua cu ciuperci si scoici, a fost tare buna.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară