Weekendul este dupa colt, iar noi ne gandim la plecari la mare sau la munte, la evadari din oras, in locuri racoroase. Pentru cei care raman in oras, avem cateva idei culinare care va vor teleporta direct pe malul marii.

SOMON MEDITERANEEAN

somon mediteraneean

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SOMON MEDITERANEEAN:

  • 200 gr somon
  • 3 cartofi medii
  • 200 grame spanac
  • 1 rosie
  • Sare
  • piper
  • usturoi
  • 1 lamaie
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE SOMON MEDITERANEEAN:

Cartofii se curata si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Spanacul se spala bine iar apoi asezonam somonul cu sare si piper.

Dupa ce cartofii sunt fierti ii strecuram si punem deoparte. Intr-o tigaie inalta, punem 2 linguri ulei de masline si razuim 2 catei de usturoi. Calim putin usturoiul apoi adaugam spanacul si il lasam cam 10 minute sa se inmoaie pana scade apa, adaugam sare si piper apoi adaugam cartofii si ii amestecam inca 2 minute.

Punem pe gratar somonul si feliile de rosii. Somonul il prajim 5- 6 minute pe fiecare parte pana este gata. Rosiile se vor praji mult mai repede, cam 2 minute pe fiecare parte.
Aranjam totul pe o farfurie si servim.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend?.