SOMON MEDITERANEEAN
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SOMON MEDITERANEEAN:
- 200 gr somon
- 3 cartofi medii
- 200 grame spanac
- 1 rosie
- Sare
- piper
- usturoi
- 1 lamaie
- ulei de masline
MOD DE PREPARARE SOMON MEDITERANEEAN:
Cartofii se curata si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Spanacul se spala bine iar apoi asezonam somonul cu sare si piper.
Dupa ce cartofii sunt fierti ii strecuram si punem deoparte. Intr-o tigaie inalta, punem 2 linguri ulei de masline si razuim 2 catei de usturoi. Calim putin usturoiul apoi adaugam spanacul si il lasam cam 10 minute sa se inmoaie pana scade apa, adaugam sare si piper apoi adaugam cartofii si ii amestecam inca 2 minute.
Punem pe gratar somonul si feliile de rosii. Somonul il prajim 5- 6 minute pe fiecare parte pana este gata. Rosiile se vor praji mult mai repede, cam 2 minute pe fiecare parte.
Aranjam totul pe o farfurie si servim.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?