Pai, o sa gatim ceva lejer, sa scapam repede de stat in bucatarie si sa avem mai mult timp de stat afara. Incepem lejer cu o supa de cartofi noi cu tarhon, continuam cu niste dovlecei pane si o salata cu legume de sezon si terminam spectaculos cu un desert de cinste. Ai suficiente motive sa iubesti zilele de weekend!

DOVLECEI PANE IN CRUSTA AROMATA

INGREDIENTE NECESARE PENTRU DOVLECEI PANE IN CRUSTA AROMATA:

  • 1 dovlecel mic
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri pesmet cu varf
  • 3 linguri parmezan razuit fin
  • sare piper

MOD DE PREPARARE DOVLECEI PANE:

Dovleceii ii feliem, ii punem pe o tava si ii saram usor. Ii lasam acolo pana ne pregatim celelalte ingrediente. Avem nevoie de 3 farfurii: faina, oua batute bine cu putina sare si piper, parmezan +pesmet. Cand sunt toate pregatite, dovleceii ii stergem usor de apa lasata cu ajutorul unui servetel de bucatarie. Apoi ii dam prin faina, ou si la final pesmet cu parmezan. Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri ulei de masline si prajim dovleceii pana runt rumeni pe ambele parti. dupa ce prajesc 2 ture imi place sa adaug ulei proaspat pt a nu se arde. Continuam pana terminam tot dovlecelul. Servim cald.

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri