DOVLECEI PANE IN CRUSTA AROMATA
INGREDIENTE NECESARE PENTRU DOVLECEI PANE IN CRUSTA AROMATA:
- 1 dovlecel mic
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 5 linguri pesmet cu varf
- 3 linguri parmezan razuit fin
- sare piper
MOD DE PREPARARE DOVLECEI PANE:
Dovleceii ii feliem, ii punem pe o tava si ii saram usor. Ii lasam acolo pana ne pregatim celelalte ingrediente. Avem nevoie de 3 farfurii: faina, oua batute bine cu putina sare si piper, parmezan +pesmet. Cand sunt toate pregatite, dovleceii ii stergem usor de apa lasata cu ajutorul unui servetel de bucatarie. Apoi ii dam prin faina, ou si la final pesmet cu parmezan. Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri ulei de masline si prajim dovleceii pana runt rumeni pe ambele parti. dupa ce prajesc 2 ture imi place sa adaug ulei proaspat pt a nu se arde. Continuam pana terminam tot dovlecelul. Servim cald.
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?