Probabil ai avut multe deserturi uimitoare pana acum. Probabil ai citit multe retete de deserturi gustoase si probabil ai vazut multe poze cu deserturi care iti lasau gura apa. Dar, aceasta s-ar putea sa fie cel mai bun.

Aceasta reteta duce inghetata la un alt nivel. Sigur te gandesti acum, ce poate fi mai bun decat inghetata? E cremoasa, e dulce, e racoritoare, le are pe toate! De ce am vrea sa schimbam ceva care e deja foarte bun?

Ai putina rabdare! Karla Celis, impacheteaza inghetata in felii de paine si face un desert, care este prea bun ca sa fie adevarat. Nu mai povestim, ca se lasa cu ploaie in gura. Asadar iti trebuie:

  • 4 felii de paine toast
  • inghetata preferata
  • 3/4 cana de faina
  • 1/3 cana de lapte
  • 1 ou
  • frisca
  • cirese sau capsuni pentru decor

Cum se intampla toata nebunia aceasta culinara e destul de simplu. Iei feliile de toast, scapi de coaja si, pe fiecare, adaugi cate o lingura de inghetata. Faci rulouri din paine si inghetata, pe care le impachetezi in folie de aluminiu si le dai la congelator pentru 4 ore. Inainte sa le scoti, faci un aluat ca de clatite. Bati oul impreuna cu laptele, apoi adaugi faina si amesteci. Scoti fiecare rulou din folia de aluminiu, il treci prin aluatul format si apoi il pui la prajit in ulei incins, cat sa se rumeneasca. Nu il tine prea mult la prajit pentru ca se va topi inghetata si pierzi partea cea mai buna. Scoate rulourile pe o farfurie, taie-le in bucati medii, decoreaza cu frisca, topping de ciocolata si cirese. Sau cum iti place tie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete

Poate nutritionistul nu o sa-ti recomande acest desert, dar cu siguranta papilele tale gustative vor fi fericite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri