INGREDIENTE NECESARE PENTRU PACHETELE CU SPANAC SI BRANZA:
- 8 foi de placinta
- 200 gr branza telemea
- 350 gr spanac
- 2 buc ceapa verde
- 1 ou
- piper
- 50 gr unt topit pt uns
MOD DE PREPARE PACHETELE CU SPANAC SI BRANZA:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Spanacul il curatam, apoi il tocam si il punem la calit impreuna cu ceapa taiata rondele. Il lasam pana nu mai este lichid in tigaie - atentie sa nu se arda. Il lasam la racit.
Branza o razuim si o amestecam cu spanacul, adaugam si oul batut. Condimentam cu piper. Luam cate o foaie de placinta o impaturam in le latime, apoi o ungem cu unt. Punem 2-3 linguri din amestecul de spanac la 2 cm de marginea foii, apoi marginile le impaturam spre inauntru si rulam strans. Facem la fel cu fiecare foie, le asezam pe tava de copt si hartie cerata. Le ungem deasupra cu unt topit. Le coacem la 180 grade cam 20 minute sau pana se rumenesc frumos. Servim calde sau reci, sunt la fel de bune.
Cum să te menții energică pe durata întregii zile

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?