De un lucru suntem sigure: ciocolata si untul de arahide sunt facute in rai pentru a face oamenii fericiti pe pamant. Un tort de ciocolata si unt de arahide este deja raiul pe pamant.

Acest tort poate fi facut de oricine, dar chiar de oricine, de un chef adevarat sau de cineva care nu prea a experimentat in bucatarie dar are pofta de ceva dulce special. Te asiguram ca este cel mai simplu tort pe care il poti pregati acasa, este extrem de delicios, este gata in maxim 30 minute si nu are nevoie de coacere. Sa ne apucam de treaba, in ideea aceasta!

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TORT DE CIOCOLATA CU UNT DE ARAHIDE:

  • 600 grame zahar pudra
  • 600 grame unt de arahide
  • 100 grame unt topit
  • 750 grame ciocolata topita.

MOD DE PREPARARE TORT DE CIOCOLATA CU UNT DE ARAHIDE:

Pentru a pregati acest tort, vei avea nevoie de o tava rotunda de tarta. Tapeteaza fundul tavii cu o hartie de copt. Toarna jumatate din cantitatea de ciocolata topita si intinde pe toata suprafata tavii, inclusiv pe margini. Da la congelator pana cand ciocolata se intareste. Intre timp, prepari crema: intr-un castron, amesteca zaharul pudra cu untul de arahide si untul topit. Cu ajutorul unui mixer, amesteci bine pana cand ingredientele se incorporeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Daca ciocolata s-a intarit, scoate tava din congelator, inlatura hartia de copt si scoate usor ciocolata, fara sa-i distrugi forma. In tava goala, aseaza uniform, pe toata suprafata, crema de arahide. Lasa cateva minute sa se intareasca si sa ia forma tavii. Odata intarita, scoate crema din tava, pune inapoi ciocolata intarita, apoi adauga peste crema de arahide. Adauga restul de ciocolata topita si apoi da din nou la rece pana se intareste ciocolata de deasupra. Serveste rece simplu, cu fructe sau cu inghetata. In cantitati micute, pentru ca detine cateva calorii nu tocmai prietenoase.

Ai o reteta mai simpla si mai rapida decat asta?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri