Incep cu concluzia: cred ca aceasta este cea mai buna supa-crema pe care am facut-o vreodata. Si am facut multe! Nu stiu exact de la ce, de la legumele coapte, de la turmeric, dar as manca zilnic asa ceva!

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA-CREMA DE MORCOV COPT SI TURMERIC:

  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 3 morcovi mari
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 lingurita turmeric
  • putin ulei de masline

MOD DE PREPARARE SUPA-CREMA DE MORCOV COPT SI TURMERIC:

Curatati legumele. Ceapa taiati-o pe jumatate.
Puneti in tava morcovii, cartofii, usturoiul si jumatate de ceapa. Stropiti cu ulei de masline si lasati la copt aproximativ o jumatate de ora.

Intre timp, intr-o oala caliti cealalta jumatate de ceapa. Puneti peste turmericul si mai caliti cateva secunde, cat sa lase culoare. Turnati 1 litru de apa si adaugati legumele coapte.
Dati in clocot, blenduiti si serviti!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri