Publicat pe 30 Aprilie 2015 in Retete culinare
Incep cu concluzia: cred ca aceasta este cea mai buna supa-crema pe care am facut-o vreodata. Si am facut multe! Nu stiu exact de la ce, de la legumele coapte, de la turmeric, dar as manca zilnic asa ceva!
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA-CREMA DE MORCOV COPT SI TURMERIC:
- 1 ceapa
- 5 catei de usturoi
- 3 morcovi mari
- 2 cartofi potriviti
- 1 lingurita turmeric
- putin ulei de masline
MOD DE PREPARARE SUPA-CREMA DE MORCOV COPT SI TURMERIC:
Curatati legumele. Ceapa taiati-o pe jumatate.
Puneti in tava morcovii, cartofii, usturoiul si jumatate de ceapa. Stropiti cu ulei de masline si lasati la copt aproximativ o jumatate de ora.
Intre timp, intr-o oala caliti cealalta jumatate de ceapa. Puneti peste turmericul si mai caliti cateva secunde, cat sa lase culoare. Turnati 1 litru de apa si adaugati legumele coapte.
Dati in clocot, blenduiti si serviti!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Vizionare placuta
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de morcov copt si turmeric.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa-crema de morcov copt si turmeric.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste
-
Mancare sanatoasa
-
Tratamente naturiste
-
Tratamente naturiste