Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU PUI CU PRAZ, MASLINE SI NAUT:
- 6 - 8 copanele de pui
- 400 g naut fiert
- 200 g masline negre (ideal,fara samburi) 1 fir de praz
- 1 ceapa sare, piper, cimbru,oregano si fulgi de chilli ( toate sunt optionale)
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri de bulion
- patrunjel
MOD DE PREPARARE PUI CU PRAZ, MASLINE SI NAUT:
Frigem bucatile de pui asezonate cu sare si piper, le dam deoparte. Intr-o cratita calim prazul taiat in feliute cu ceapa tocata, punem maslinele. Adaugam bucatile de pui fript. Amestecam putin. Adauga o cana de apa, oregano, cimbru si fulgi de chilli. Lasam pe foc mic, la capac 5 minute. Punem nautul fiert. Desfacem o lingura de bulion in putina apa si o adaug in cratita. Lasam sa mai dea doua-trei clocote. Urmeaza usturoiul zdrobit si patrunjelul. Inchidem focul si lasam mancarica acoperita. Este foarte, foarte buna!
Pentru a descoperi si alte retete gustoase, vizitati blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?