IN ACEST ARTICOL:
Gustul ne-a dat pe spate, este bogata in arome si texturi. Incercati, nu o sa regretati !

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU PUI CU PRAZ, MASLINE SI NAUT:

  • 6 - 8 copanele de pui
  • 400 g naut fiert
  • 200 g masline negre (ideal,fara samburi) 1 fir de praz
  • 1 ceapa sare, piper, cimbru,oregano si fulgi de chilli ( toate sunt optionale)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • patrunjel

MOD DE PREPARARE PUI CU PRAZ, MASLINE SI NAUT:

Frigem bucatile de pui asezonate cu sare si piper, le dam deoparte. Intr-o cratita calim prazul taiat in feliute cu ceapa tocata, punem maslinele. Adaugam bucatile de pui fript. Amestecam putin. Adauga o cana de apa, oregano, cimbru si fulgi de chilli. Lasam pe foc mic, la capac 5 minute. Punem nautul fiert. Desfacem o lingura de bulion in putina apa si o adaug in cratita. Lasam sa mai dea doua-trei clocote. Urmeaza usturoiul zdrobit si patrunjelul. Inchidem focul si lasam mancarica acoperita. Este foarte, foarte buna!

Pentru a descoperi si alte retete gustoase, vizitati blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri