COTLET DE PORC CU SOS DE CIUPERCI SI BLUE CHEESE
INGREDIENTE NECESARE PENTRU COTLET DE PORC CU SOS DE CIUPERCI SI BLUE CHEESE:
Pentru sos:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...

- 70 g faina
- 500 ml lapte
- 150 g branza cu mucegai
- 280 g ciuperci taiate
- 1 praf sare
- 1 praf piper
- 1 praf nucsoara
Pentru gratar:
- 1 cotlet de porc
- 4 crengute cimbrisor
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Incepem cu sosul de ciuperci: intr-un castronel amestecam faina impreuna cu laptele, avand grija sa nu se formeze cocloase. Turnam amestecul obtinut intr-o craticioara si dam pe foc. Amestecam incontinuu pentru ca faina sa nu se prinda de fundul craticioarei.
Fierbem amestecul pentru 5-7 minute pana ce faina s-a fiert complet, in momentul acesta putem gusta sa vedem daca faina mai are gust de crud sau nu. Condimentam sosul cu sare, piper proaspat macinat si nucsoara proaspat macinata.
Scurgem ciupercutele bine de apa si le amestecam cu sosul format. La sfarsit adaugam branza cu mucegai rupta bucatele. Amestecam repede si luam craticioara de pe foc, o pastram la loc cald.
Pentru gratar: condimentam cotletul de porc pe ambele parti cu sare piper si cimbrisor. Incingem bine un gratar de bucatarie si punem cotletul. Il rumenim bine pe ambele parti. Il asezam imediat pe farfurie si pe deasupra punem sosul de ciuperci si branza cu mucegai. Il putem servi alaturi de o salata verde cu struguri si nuci.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro/
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?