IN ACEST ARTICOL:
Ce mai gatim in weekend, ce mai gatim in weekend? Propunerea noastra este gatiti ceva usor si rapid, sa parasiti casa cat mai repede si sa petreceti mai mult timp afara, la soare, in padure, oriunde va face placere. Ca idei de mancaruri, avem cateva.

SUPA DE PUI CU TARHON

INGREDIENTE NECESARE PENTRU SUPA DE PUI CU TARHON:

  • 1 piept de pui ramas de la friptura
  • 1 lingura mare de unt
  • 2-3 fire de ceapa verde (sau o ceapa alba)
  • 2 morcovi
  • 1 litru de apa
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita de tarhon uscat (gasiti aici)
  • sare dupa gust

MOD DE PREPARARE SUPA DE PUI CU TARHON:

Taiati sau sfasiati cu mana pieptul de pui in bucatele mici. Lasati deoparte.

In vasul in care urmeaza sa faceti supa, topiti untul si caliti usor ceapa. Adaugati morcovii, carnea, sarea tarhonul si apa. Aduceti apa la punctul de fierbere si lasati sa fiarba supa pentru macar 30 de minute sau pana s-au inmuiat morcovii, sa se aromeze bine supa.
La final, dregeti cu smantana si serviti fierbinte.

*o puteti acri daca doriti si cu putina zeama de lamaie.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri