INGREDIENTE NECESARE EPNTRU PRAJITURA LEMON RICOTTA:
- 200 gr biscuiti digestivi
- 60 gr unt topit
Umplutura:
- 500 gr ricotta
- 250 crema de branza
- 150 gr zahar
- 4 oua
- 50 gr stafide
- 50 ml zeama de lamaie
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
MOD DE PREPARARE PRAJITURA LEMON RICOTTA:
Biscuitii se macina , apoi se adauga untul topit si se amesteca pana se leaga daca ii strangem in palma. Folosim o tava de 20 cm, cu petreti detasabili, pe care o tapetam cu hartie de copt.Biscutii ii presam cu podul palmei sau cu un pahar, apoi dam la rece pana pregatim umplutura.
Punem toate ingredientele intr-un vas, mixam usor doar pana se omogenizeaza toate . Turnam amestecul peste stratul de biscuiti si dam la cuptor. La 150 gr timp de 60 -70 minute . Lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa. Dam la rece minim 3 ore. Servim pudrata cu zahar pudra.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri