INGREDIENTE NECESARE EPNTRU PRAJITURA LEMON RICOTTA:
- 200 gr biscuiti digestivi
- 60 gr unt topit
Umplutura:
- 500 gr ricotta
- 250 crema de branza
- 150 gr zahar
- 4 oua
- 50 gr stafide
- 50 ml zeama de lamaie
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
MOD DE PREPARARE PRAJITURA LEMON RICOTTA:
Biscuitii se macina , apoi se adauga untul topit si se amesteca pana se leaga daca ii strangem in palma. Folosim o tava de 20 cm, cu petreti detasabili, pe care o tapetam cu hartie de copt.Biscutii ii presam cu podul palmei sau cu un pahar, apoi dam la rece pana pregatim umplutura.
Punem toate ingredientele intr-un vas, mixam usor doar pana se omogenizeaza toate . Turnam amestecul peste stratul de biscuiti si dam la cuptor. La 150 gr timp de 60 -70 minute . Lasam sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa. Dam la rece minim 3 ore. Servim pudrata cu zahar pudra.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară