Ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar
Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar:
- 8 ciuperci Champignon mari
- 100 gr piept pui
- pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt a aroma divrse preparate)daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat.
- sare , piper
- 2 bucati ansoa din conserva
- 100 grame branza Cedar rasa
- Patrunjel tocat
Mod de preparare ciuperci umplute cu pui, ardei si branza cedar:
Incepem prin a spala bine si repede ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 minute, apoi ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.
Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!