6 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 22 share-uri

Un aperitiv impresionant deschide orice masa festiva de Paste. Pe langa ouale rosii, nelipsite de la orice masa de Paste, ridichi, salata verde si ceapa, va propunem 5 aperitivite deosebite. Surprinde-ti si incanta-ti invitatii cu aperitive facute cu dragoste.

Ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar

Ingrediente necesare pentru ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar:

  • 8 ciuperci Champignon mari
  • 100 gr piept pui
  • pasta ardei rosu ( eu fac aceasta pasta toamna , o pun in borcane si pasta si o folosesc toata iarna pt a aroma divrse preparate)daca nu aveti puteti folosi 1/2 ardei rosu proaspat.
  • sare , piper
  • 2 bucati ansoa din conserva
  • 100 grame branza Cedar rasa
  • Patrunjel tocat

Mod de preparare ciuperci umplute cu pui, ardei si branza cedar:

Incepem prin a spala bine si repede ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 minute, apoi ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete. Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri