Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cartofi cu varza de Bruxelles:
- 500 g varza de Bruxelles
- 4 carnati semiafumati
- usturoi
- rozmari
- sare, piper
- fulgi de chilli
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare cartofi cu varza de Bruxelles:
Incingem cuptorul la 180 de grade. Pregatim o tava mare pentru cuptor. Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari, apoi se asezoneaza cu sare, piper, rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava. Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute. Scoatem tava din cuptor, indepartam folia si punem varza de Bruxelles, carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli. Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit. Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos.
Pentru a descoperi si alte retete rapide, vizitati blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă