Ce ziceti de un pranz pregatit frugal ,dar fantastic de bun ? Mai simplu de atat nu se poate!

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cartofi cu varza de Bruxelles:

  • 500 g varza de Bruxelles
  • 4 carnati semiafumati
  • usturoi
  • rozmari
  • sare, piper
  • fulgi de chilli
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare cartofi cu varza de Bruxelles:

Incingem cuptorul la 180 de grade. Pregatim o tava mare pentru cuptor. Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari, apoi se asezoneaza cu sare, piper, rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava. Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute. Scoatem tava din cuptor, indepartam folia si punem varza de Bruxelles, carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli. Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit. Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos.

cartofi cu varza de bruxelles

Pentru a descoperi si alte retete rapide, vizitati blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cartofi cu varza de Bruxelles.