Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru briose cu bacon si branza:
- 80 gr de unt
- 2 linguri de zahar
- 1 lingurita de sare
- 3 oua
- 250 gr faina
- 1 si 1/2 lingurita praf de copt
- 100 ml ulei
- 180 gr smantana
- 70 gr branza maturata
- aprox. 10 felii de bacon
- 40 gr branza razalita
- cateva frunzulite de rozmarin
Mod de preparare briose cu bacon si branza:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade si prajiti baconul in tigaie, pana este crocant. Scoateti-l pe o farfurie pe care ati pus un servet de hartie.
Amestecati faina cu praful de copt si sarea.
Bateti untul cu ouale si zaharul. Adaugati alternativ din faina, ulei si smantana, pana terminati ingredientele si aveti un aluat frumos si omogen.
Adaugati branza taiata marunt si baconul prajit si maruntit. Amestecati usor si turnati aluatul in forme de muffin.
Presarati deasupra branza razalita si rozmarinul.
Coaceti pentru aproximativ 15 minute, pana sunt rumene la exterior, dar nu sunt prea uscate in interior. Sunt perfecte calde, dar pot fi consumate si reci.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară