Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru branza dulce:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

- 1 l lapte
- 60 ml (aprox 4 linguri) otet de mere
- 1/2 lingurita de sare
Mod de preparare branza dulce:
Incalziti laptele pana aproape de punctul de fierbere si amestecati sarea in lapte. Daca aveti termometru, asteptati pana ajunge la 90 de grade.
Luati oala de pe foc si adaugati repede otetul, amestecand bine laptele. Lasati oala la racit pentru o jumatate de ora.
In momentul in care ati turnat otetul, branza deja incepe sa se formeze si sa se aleaga zerul. Dupa 30 de minute, pregatiti o bucata de tifon mai des sau o bucata de panza curata, strecurati laptele prin ea. Legati bine panza si atarnati-o deasupra unei oale in care sa se stranga zerul ce o sa picure.
Lasati la scurs cateva ore, eu de obicei il las peste noapte.
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Branza obtinuta o puteti folosi ca baza pentru diverse amestecuri tartinabile, in salate, deserturi, omlete sau in loc de ricotta.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei