Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru
- 4 oua
- 4 linguri cu zahar
- 3 linguri cu faina
- 2 linguri cu cacao
- 1 plic zahar vanilat
- 1/2 plic praf de copt
- 1/4 lingurita cu sare
Jeleul de banane :
- 2 banane bine coapte
- 1 pliculet gelatina
- 2 lingurite zahar farin vanilat
Mod de preparare rulada de cacao si jeleu de banane:
Mod de preparare rulada cacao :
Ouale intregi le batem la viteza mare cu zaharul, vanilia si stropul de sare pentru 10 minute. Faina, cacaua si praful de copt le cernem. Dam mixerul pe viteza mica si presaram amestecul cernut. Turnam blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor preincalzit pentru 15 minute la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca. Scoatem rulada, desfacem hartia de copt si o rulam cu ajutorul unui prosop umed. O lasam sa se raceasca si ne apucam de jeleu.
Jeleul de banane :
Pasam bananele stropite cu putina zeama de lamaie. Hidratam gelatina intr-un castron termorezistent, conform instructiunilor de pe plic si apoi o punem pe baie de aburi pana se dizolva. Nu lasam sa fiarba !!!
Turnam gelatina dizolvata peste bananele pasate, amestecam. Desfasuram rulada si intindem jeleul de banane. Rulam din nou si dam la rece pentru o ora. Feliem si servim.
Ce poate fi mai bun ?
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?