Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de rosii de speriat iarna:
Se procedeaza dupa cum urmeaza: se azvarl intr-o tava larga vreo 10 rosii coapte si frumoase (de toate culorile si formele), taiate in jumatati sau sferturi, 2-3 cepe rosii injumatatite si ele si 3-4 catei de usturoi. Se picura peste toata situatia 4-5 linguri de ulei de masline extravirgin si se presara cu cimbru proaspat, 1 lingura de zahar brun, sare si piper proaspat macinat.
Se da tava la cuptor (la 200g) timp de 30 de minute, cat sa se rumeneasca & caramelizeze bine rosiile si sa-si concentreze aroma lor geniala.
O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana