VIDEO: Cum desfaci sticla de sampanie.

12:12, 31 Decembrie 2014 publicat în Retete culinare4 share-uri

E timpul sa petrecem! Aduceti sticla de sampanie. Dar, hei, mare grija la dop, ar putea sparge geamul, sau oglinda sau vaza de la bunica.

Sa urmaresti fluxul de sampanie cum zboara in aer este destul de amuzant, insa curatatul canapelei pe care a sarit...nu la fel. Deschiderea unei sticle de sampanie nu este chiar asa un mare cosmar, ba chiar floare la ureche, am putea spune. Daca nu ai incercat pana acum sa deschizi o sticla de sampanie, din cauza dopului care sare oriunde vrea el, si nu este o rusine sa recunosti asta, iata in clipul de mai jos, cum poti desface, elegant, o sticla de sampanie ca un profesiunist. Cheers!

Cum sa desfaci o sticla de sampanie cu o arma...

Citeste si:
Timp în afara timpului: festivalul care s-a întâmplat
Timp în afara timpului:...

Vrei sa impresionezi pe cineva de Revelion? Sigur, poti desface sticla de sampanie cu mana, in stilul vechi sau poti folosi o arma pentru a face dopul sa sara. Cum face tipul acesta:

Citeste si:
10 Poezii despre Paste pentru copii
10 Poezii despre Paste pentru...

Cum poti desface o sticla de sampanie cu o sabie...

Care este cel mai indraznet si obrazni mod de a deschide o sampanie? Simplu, cu o sabie! In clipul de mai jos, Alton Brown incearca sa desfaca o sticla de sampanie cu sabia si chiar reuseste.

Acum, dupa ce ai vazut atatea moduri de a desface sampania, du-te si impresioneaza pe cineva!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri