Tarta cu ciuperci este un aperitiv care se prepara repede, este gustos, aspectuos si ideal atunci cand suntem in pana de idei. Se poate servi atat calda cat si rece.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tarta cu ciuperci, ardei si cascaval:

  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 250 g ciuperci conservate
  • 3 oua
  • 120 ml lapte in care inmuiem 3 felii de paine
  • verdeata (marar si patrunjel)
  • 150 g cascaval ras
  • un praf de nucsoara
  • sare si piper

Mod de preparare:

Ungem tava cu unt si o tapetam cu faina. Ciupercile din conserva se trec printr-un jet de apa rece,apoi se scurg bine. Separam galbenusurile de albusuri. Intr-un castron, amestecam painea inmuiata in lapte, ciupercile, ardeiul taiat in cubulete mici, cascavalul si verdeata. Asezonam cu nucsoara, sare si piper. Adaugam albusurile batute tari. Amestecam usor. Turnam compozitia in tava si adaugam deasupra ei galbenusurile batute. Dama tava la cuptor preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 minute.

E imposibil de refuzat o portie generoasa !

tarta cu ciuperci

Pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/ veti gasi si alte retete interesante.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tarta cu ciuperci, ardei si cascaval.