Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tarta cu ciuperci, ardei si cascaval:
- 1/2 ardei verde
- 1/2 ardei rosu
- 250 g ciuperci conservate
- 3 oua
- 120 ml lapte in care inmuiem 3 felii de paine
- verdeata (marar si patrunjel)
- 150 g cascaval ras
- un praf de nucsoara
- sare si piper
Mod de preparare:
Ungem tava cu unt si o tapetam cu faina. Ciupercile din conserva se trec printr-un jet de apa rece,apoi se scurg bine. Separam galbenusurile de albusuri. Intr-un castron, amestecam painea inmuiata in lapte, ciupercile, ardeiul taiat in cubulete mici, cascavalul si verdeata. Asezonam cu nucsoara, sare si piper. Adaugam albusurile batute tari. Amestecam usor. Turnam compozitia in tava si adaugam deasupra ei galbenusurile batute. Dama tava la cuptor preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 minute.
E imposibil de refuzat o portie generoasa !
Pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/ veti gasi si alte retete interesante.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.