Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura rapida cu scortisoara:
- 200 ml ulei
- 2 oua
- curatati de bobite 1/2 baton de vanilie
- 230 gr lapte
- 200 gr zahar
- 375 gr faina
- 3 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 200 gr zahar brun
- 3 lingurite scortisoara
- 100 gr unt
Intr-un vas amestecati ingredientele uscate: zahar, faina, praf de copt, sare.
Intr-un al doilea vas, bateti usor uleiul cu ouale, adaugati vanilia si laptele. Integrati treptat amestecul de faina, pana aveti un aluat omogen.
Intr-un al treilea vas, amestecati zaharul brun cu scortisoara.
Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din cantitatea de aluat si imprastiati peste aluat jumatate din cantitatea de zahar & scortisoara. Turnati peste restul de aluat si deasupra pudrati restul de zahar & scortisoara.
Topiti apoi untul si scurgeti-l in zig-zag peste prajitura.
Bagati prajitura in cuptorul incins la 180 de grade si coaceti pentru o jumatate de ora sau pana trece testul cu scobitoarea.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional