Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura rapida cu scortisoara:
- 200 ml ulei
- 2 oua
- curatati de bobite 1/2 baton de vanilie
- 230 gr lapte
- 200 gr zahar
- 375 gr faina
- 3 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 200 gr zahar brun
- 3 lingurite scortisoara
- 100 gr unt
Intr-un vas amestecati ingredientele uscate: zahar, faina, praf de copt, sare.
Intr-un al doilea vas, bateti usor uleiul cu ouale, adaugati vanilia si laptele. Integrati treptat amestecul de faina, pana aveti un aluat omogen.
Intr-un al treilea vas, amestecati zaharul brun cu scortisoara.
Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt jumatate din cantitatea de aluat si imprastiati peste aluat jumatate din cantitatea de zahar & scortisoara. Turnati peste restul de aluat si deasupra pudrati restul de zahar & scortisoara.
Topiti apoi untul si scurgeti-l in zig-zag peste prajitura.
Bagati prajitura in cuptorul incins la 180 de grade si coaceti pentru o jumatate de ora sau pana trece testul cu scobitoarea.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro