Uneori, pur si simplu nu ai energie sa aprinzi cuptorul, sa tapetezi tava cu faina si sa faci cine stie ce minunatie culinara. Uneori, vrei doar sa ajungi acasa, sa mananci ceva si sa te asezi in pat, sa citesti sau sa vezi un film. In schimb, incearca aceste retete supersimple, care nu implica gatit.

1. Gazpacho

Intr-un blender, combina 4 rosii tocate cubulete, o jumatate de castravete, 1 lingura de ulei de masline, 1 catel de usturoi, 1/2 ceapa rosie, 2 felii de paine proaspata, 1 cana cu apa, 2 linguri de otet de vin rosu si 1/2 de ardei gras. Mixeaza totul pana se omogenizeaza. Se toarna in boluri, se asezoneaza cu putin ulei de masline si felii de avocado si se savureaza. Daca nu ai pierdut toata energia, prajeste cateva felii de paine, stropestele cu ulei de masline si busuioc si alatura-le supei.

Sursa foto Shutterstock gazpacho

2. Noodles de dovlecei cu sos de rosii

Incepem cu sosul de rosii. Intr-un blender, mixeaza 4 rosii cherry, 2 rosii, 1 catel de usturoi, frunze de busuioc, 1 lingura de ulei de masline, 1/2 jumatate de cana de parmesan, sare si piper. Lasa-le intr-un bol acoperit, cam 30 de minute sa se amestece gusturile. Intre timp da prin razatoarea lunguiata un dovlecel. Rade-l felli lungi si subtitiri, ca pastele. Amesteca pastele-dovlecel cu sos de rosii, decoreaza cu frunze de busuioc si cina-i gata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursa foto Shutterstock noodles dovlecei

3. Salata mediteraneeana cu naut

Intr-un bol, amestecat o cutie de naut fiert, 10-12 rosii cherry, taiate jumatati, 1 castravete taiat cubulete, 1 ardei rosu tocat, 1 ceapa rosie tocata, o mana de masline si 300 de grame de feta maruntita. Separat, prepara un dressing din: 1 lingura de ule de masline, sucul de la 1 lamaie, sare, piper si patrunjel maruntit. Adauga-l in bolul cu legume, amesteca si asta e! Supersalata hranitoare.

Sursa foto Shutterstock salata de naut


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri